tiistai 23. huhtikuuta 2013

Yhdistystoimintaa ja laatuaikaa

Jokin aika sitten oli Turneryhdistyksen vuosikokous Oulussa. Kuvittelin tekeväni hienon kuvareportaasin, mutta jo junamatkalla huomasin, että olin ottanut kameran sijaan mukaan pelkän laturin. Kuvaus tapahtui siis jälleen kerran kännykän hassulla kameralla.

Olin ensimmäistä kertaa reissussa Keijukaiskorvan kanssa Ihan Kahdestaan. Itseäni jännitti eniten junamatka Helsingistä Ouluun, mutta tyttären fiilis pysyi katossa koko matkan ajan.
Lapsuus-mekko toimi loistavasti reissussa! Yleensä puen lapsille nimipaidat päälle yleisille paikoille eksymisten ja karkaamisten varalle, mutta arvelin, että samanlaiset mekot äidillä ja tyttärellä ajavat saman asian. Hotellissa oli pientä polemiikkia, kun tilaamaamme kasvisruokaa ei heti löytynytkään, mutta tarjoilijan kommentti asustani: "Tuota mekkoa en ihan heti pysty unohtamaan!" teki tehtävänsä. :D Ruoka löysi nopeasti tiensä pöytäämme.Hotellihuone täytti molempien toiveet. Huoneessa oli parisänky, joten nukuin ensimmäistä kertaa vuosiin melko hyvin. Kotioloissa kun saan ahatutua öisin Keijukaiskorvan kanssa 80cm leveään sänkyyn. Parisänky oli toki liikaa meille, samalla sängynpuoliskolla pysyttelimme tiiviisti, mutta se mahdollisuus kyti ilmassa, että Keijukaiskorva olisi asettunut hiukan kauemmaksi ja olisin voinut vaihtaa asentoa.

Keijukaiskorvan suurimmat riemunaiheet huoneessa olivat leveä ikkunalauta, jolla istua sekä Ihan Oikea Suihkukoppi. Sen ovia sai liu`uttaa loputtomiin auki ja kiinni, ja aamulla tyttö pääsi ilahduttamaan kanssamatkustajia laulamalla kopissa suureen ääneen "Näin pyllyä heiluta...."


Iltajuhlaan kuului karaoke ja Keijukaiskorva lähti määrätietoisena tilaamaan Muumi-laulua. Hiukan hän meni puihin 50-henkisen yleisön edessä, mutta pääsi lopulta hämmennyksestään, kun yleisö auttoi häntä laulamaan laulun loppuun asti.Kyllä teki hyvää päästä irti kotikuvioista hetkeksi ja pitää huolta vain yhdestä pienestä!

1 kommentti:

Kiitokset kommentistasi! =)