lauantai 22. joulukuuta 2012

Tulta syöksevä lohikäärme, yksisarvinen sekä elämän muita yllätyksiä

Välillä saan ihan hirveän ihania tilauksia. Niin kuin esimerkiksi joululahjaksi menevän keppilohikäärmeen sekä yksisarvisen:
Menin näyttämään tätä upeaa luomustani isälleni odottaen hämmennyksensekaista  ylpeyttä, ehkäpä jopa pientä kehaisua. Hämmennystä oli ainakin ilmassa: "Miksi hevonen on noin paksu?" "Miksi paksulla, vihreällä hevosella on tumppu suussa?" "Voi hirveää, se on ahminut kitaansa pienen lapsen ja vain punainen tumppu on jäänyt roikkumaan suupielestä!"

Äitini sentään yritti: "Dinosaurus! Krokotiili?"

Yksisarvinen kuulemma onnistui paremmin:Muutenkin tilaukset ovat olleet aikalailla eläinaiheisia näin Joulun alla:
Tämä syksy on mennyt aikalailla lasten sairastellessa ja muutenkin ajan kulumista ihmetellen. Luulin ehtiväni tehdä iloisesti töitä, kun mussukat ovat päivisin olleet 5 tuntia päivässä päiväkodissa, mutta tämänhetkisessä lääkäri-, terapia-, ja sairastusviidakossa on töille jäänyt harmillisen vähän aikaa. Viime kuussa peruskaaoksen lisäksi sain ihmetellä Kukkapojan venähtänyttä niskaa (Sohvalla ei ole turvallista hyppiä!) sekä saman pojan aiheuttamaa vesivahinkoa. Itse olen myös kerännyt kaikki lasten mukanaan tuomat taudit. 

Samaan syssyyn jouduimme tekemään haikean päätöksen:


Lahjatuvan toiminta loppuu 12 urhean vuoden jälkeen. Itse ehdin olla mukana kaksi vuotta ja olisin jatkanut mukana eläkepäiviin asti, jos se vain olisi ollut mahdollista. 


Jotain uutta pääsin myös kokemaan, kun Balderin salissa järjestettiin Kierrätyshenkisten Käsityöläisten Joulumarkkinat:Elvarilla oli joskus Facebook-sivustollaan kuva, jossa hän oli työntänyt veljensä myyntipöydän taakse naisten piiritettäväksi. Elvarilla on ehkä parempi myynti, mutta mulla kauniimpi broidi:


Ihan oli yhtä asiakaspalveluhenkinen kuin siskonsakin...

Loppuun joudun vielä paljastamaan mitä muovikrääsää "jouduin" tilaamaan vauvoilleni DisneyStoresta:


Keijukaiskorva on suuri Prinsessa Ruusunen-fani ja sehän on selvää, että Kukkapoika nukkuu yönsä kauniin Meridansa kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia keppareita! Etenkin tuo lohikäärme :) Meidänkin pukinkontista löytyy Tähkäpää ja Ariel-nuket...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oletko törmännyt Facebookissa Disney Animator-nukenvaatteet-ryhmään? Kannattaa kurkata, siellä on koko joukko muitakin höpsähtäneitä, jotka kuvaavat nukkejaan öisin, kun lapset ovat nukkumassa... ;D

      Poista

Kiitokset kommentistasi! =)