perjantai 28. joulukuuta 2012

Nukkeleikkejä

Käytiin Joulupäivänä katsomassa Helinä-keiju ja siipien salaisuus (Loistava elokuva!!) ja sen innoittamana tein Keijukaiskorvan Minsenssa Luususelle Keijumekon sekä asuun sopivat karvabootsit:


Mekko on tehty Prinsessapienen ohjetta mukaellen ja popojen kaava löytyy Iivenihmetykset-blogista.

Samalla mekko-ohjeella kokeilin aiemminkin paria mekkoa mussukoiden toiveiden mukaan, mutta niistä tuli molemmista melko kittanoita. Keijukaiskorva haluaa koko maailmansa olevan vaaleanpunainen, mutta Kukkapojan suosikkeja ovat onnekseni keltainen ja ruskea:Prinsessat kulkevat koko ajan mukana, joten niille tarvittiin talvitakit. Kukkapoika tilasi farkkua ja Keijukaiskorva löysi pinoistani muumikankaan. Kukkapoika halusi myös Meridalleen ruskeat villasukat ja ne olivatkin tämän projektin hankalin homma. Takin kaava on Ninnuskan kaavasta muokattu:
Prinsessalinna valmistui kaksi päivää ennen Joulua, ja Keijukaiskorva herää öisinkin leikkimään sillä:Isäni maineen pelastamiseksi muistan tällä kertaa kertoa, että nämä kuvat on räpsitty yöllä tyttären kameralla. Sillä, joka oli monta kuukautta kadoksissa. Sohvatyynyjen välissä.

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi! =)