tiistai 25. syyskuuta 2012

Paloautojen koti sekä prinsessalinnan kuulumisia

Kukkapojalla on yksi mieltymys yli muiden: paloautot. Välillä käy niin, että joku toinen koskee hänen paloautoihinsa. Sellainen ei sovi meidän perheessämme. Ryhdyin kesällä työstämään hyllyä paloautoille ja nyt se on vihdoinkin valmis ja niin korkealla, ettei Keijukaiskorva pääse paloautoja hypistelemään.Hylly löytyi valmiina isäni autotallista. Ainoastaan takalevy piti lisätä, että paloautojen värit korostuisivat kauniisti keltaista taustaa vasten. Ei ollut helppoa ei. Kukkapojan viaton kysymys "Pitäihiköhän hinun hahata tuota viivaa pitkin?" meinasi jo vähän hermostuttaa ja kun takalevy oli valmis totesin sen olevan sekä täysin vino jokaiseen mahdolliseen suuntaan sekä liian iso. Näppäränä tyttönä naulasin levyn paikoilleen ja hioin ylimääräiset sentit pois. Päälle kuusi kerrosta maalia ja johan tuli hieno! Pyöreäpäinen Poika ei ollenkaan ymmärtänyt riemukasta hihkumistani siitä miten hienosti hylly sopii verhoon sekä Leijona-soittorasiaan. :D

Kukkapoika pyysi kertomaan, että kuvasta puuttuvat kokonaan hänen Lego-paloautonsa, ja pelastaakseni Isäni maineen joudun kertomaan, että otin itse tämän postauksen kuvat.


Prinsessalinnaa varten löytyi kaappi Matinkylän loistavasta Kierrätyskeskuksesta kahdella kympillä. Juuri sellainen mitä olin ajatellut!Muutama hetki Kaikkein Taitavimman Isäni käsissä ja kaappi oli muuttunut tällaiseksi:


Enää maalit pintaan ja huonekalut sisään, niin Joulu saa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! =)