keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kohti parempaa yöelämää

Meiltä hajosi pari viikkoa sitten  lopullisesti parisängyksi levitettävä Ikean sohvasänky, jossa olin nukkunut lasten kanssa. Ryhdyin heti metsästämään uutta sohvaa, mutta lasten oli joka tapauksessa nukuttava useampi yö omissa sängyissään. Käytännössähän tämä tarkoitti sitä, että meillä ei nukuttu. Kukkapoika nukkui yläsängyssä heräilleen ainoastaan muutamia kertoja yössä, mutta Keijukaiskorva vaati äidin vierellensä.

Onnekseni löysin Matinkylän loistavasta kierrätyskeskuksesta juuri sellaisen laverisohvan mistä olin haaveillut. Kulahtaneen, 10 euron hintaisen! Vanhat patjat pois, uusi väri pintaan ja sohva on täydellinen!
Muutaman uuden tyynypäällisen ompelin lasten toivomista kankaista ja kaivoin vanhan kirpputorilta löytyneen päiväpeiton esiin. Sohvan päällä oleva hyllykkö löytyi myös kierrätyskeskuksesta hintaan 0,50 euroa. Sekin kaipasi paria maalikerrosta päälleen ja on nyt oikein pirteän näköinen.

Sohva on jo levitetty unikuntoon, koska ensi yönä aion totisesti nukkua!

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytö! Ihania värejä...

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Noh, tuliko makoisat unet uudessa sängyssä? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Rouville! Nukuin oikein hyvin!Ensin sain pienen hyvänhajuisen tytön kainalooni ja aamuyöstä löysi poikanenkin viereen, joten kaikki nukkuivat hyvin :). Aamulla Popi vain ihmetteli: "Miten Momokin on täällä?"

  VastaaPoista
 4. Kauniita unia makeanvärisessä sängyssä!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)