keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Rakennusprojektia

Kukkapojan ja Keijukaiskorvan kerrostalo on ollut valmiina jo toista viikkoa, mutta nyt vasta sain raivattua huoneeseen tilaa kameralle. Kukkapoika halusi vihreän kodin, joten Mummin ja Vaarin verhot saivat uuden elämän. Keijukaiskorvan sydänkodin seinät on tehty Viitasaaren kirpputorilta löytyneistä verhoista, ja ikkunat tehtiin Anu-tädin läpinäkyvästä sadetakista. Ikkunoista olisin alunperin halunnut isommat, mutta Anu-täti on hyvin pienikokoinen suuri ihminen, joten ikkunoista tuli pienet. Ovet on tehty vanhasta rullaverhosta. Kukkapojan kerroksesta saattaa arvata, että olemme viime kuukausina tutkineet ja ihailleet hartaasti työmaakoppeja :)

Seinällä roikkuva ihanuus on Maailman Kaunein Hääpukuni, johon kepeästi vielä solahdin vuonna 2005 =DD.


Eilen valmistui muutama pinni:


2 kommenttia:

  1. No ei ole joka lapsella tuollaista kerrostaloa, hieno!!! Täytyy tulla urkkimaan sitä lähempää! :) Ja hääpuku on kyllä ihan sinun näköisesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Jepa! Lapset ovat olleet kovin tyytyväisiä taloonsa. Siellä voi rauhassa leikkiä Peikkotytön huoneesta nyysityillä leluilla, tutkia taskulamppuja, lukea kirjoja ja vaikka mitä. Illalla on kuitenkin aina aika lopettaa leikit ja tulla äidin viereen nukkumaan....

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)