sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pihahommia

Äitini on aina opettanut, ettei ole miesten töitä ja naisten töitä. Että me osataan ihan mitä vain, kunhan ryhdytään hommiin. Kun aitaelementit, tolpat, tolppajalat, kulmaraudat, saranat ja ruuvit oli haettu kaupasta ja akkuporakone saatu lainaksi arvelin, että pystytän aidan parissa tunnissa.

Tässä kohtaa katson aiheelliseksi pyytää julkisesti anteeksi naapurustolta. Mikäli jonkun lapsi, lapsenlapsi, puoliso tai tuttava on eilisen ja tämän päivän aikana saanut käyttöönsä uusia voimasanoja pihaltamme, otan täyden vastuun. Ne typerät tolpat eivät vaan menneet yhtään sinne minne piti! Ei yksikään!

Ajatuksena oli ensin tehdä ihan suora aita. Sellainen kuin muillakin. Mutta hyvin pian totesin, että tällainen mutkikas sopii itse asiassa meille paljon paremmin. Paola Suhonen on sanonut, että käsintehdyssä pitää näkyä se käsintehdyn jälki. Tämä on käsin pystytetty. Ja ihan itse. Peikkotyttö ja Kukkapoika auttoivat pitämään elementtejä pystyssä kiperimmissä kohdissa. Kukkapoika auttoi myös istuttamaan uudet kanervat.


1 kommentti:

Kiitokset kommentistasi! =)