torstai 23. toukokuuta 2013

Poikana olemisen ihanuudesta

Kukkapoika on huomannut olevansa Poika isolla P:llä. Jo aiemmin hänen makumieltymyksensä ovat muuttuneet vaaleanpunavoittoisesta ruskeaan ja vihreään, mutta muutama päivä sitten poika pudotti todellisen pommin: hän halusi farkut. Ihan oikeat farkut. Sellaiset siniset. Niin kuin muillakin Pojilla.
Jouduin vähän aikaa pähkäilemään, koska Kukkapoika ei aistiyliherkkyytensä takia kestä mitään puristavia kiviristäviä kovia vaatteita. Päätin kokeilla miten farkkujen ompelu onnistuisi verkkarikaavalla. Hyvin onnistui! Vyötäröllä ja lahkeensuissa on resorit, koska se vasta kamalaa olisi, jos lahje nousisi ylös kesken leikin.Taskut piti tietenkin saada. "Tänne polvien yläpuolelle. Tästä kukkakankaasta."
Näin Länkkäritkin seisovat.

Farkut tehtiin vanhoista aikuisen kokoisista farkuista ja taskut ovat kaksinkertaista kierrätyspuuvillaa. Solmiopaita on ollut käytössä jo vuoden päivät, ja pipo on pojan itse suunnittelema Lapsuus-pipo.  Rakastan.

5 kommenttia:

 1. Hienot farkut ja hyvin huomioitu lapsen toiveet ja tarpeet. Meilläkin yksi aistiyliherkkä lapsi ja vaatteissa aina ollut mukavuus se tärkein kriteeri.

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet :) Ja ihastuttava lapsi :)

  VastaaPoista
 3. Todella makeet farkut!!!

  Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
 4. Tekijä ja malli kiittävät kivoista kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)