torstai 14. helmikuuta 2013

Tyllin lumoissa

En ymmärrä miten tässä näin kävi! Olen jo useamman kerran saanut itseni kiinni haaveilemasta valtavasta pastellisesta tyllihörhellyksestä. Kai nämäkin jutut on vähän niin kuin päässä soiva kappale. Pakko mennä loppuun asti, että aivot saavat tilaa työstää jotain muutakin. Keijukaiskorva ei tätä riisunut koko iltana vaikka tarkoitus olikin ottaa käyttöön vasta lauantaina juhlissa.






Paita on tehty vanhasta verhosta, joka löytyi Fidan kirpputorilta:



Villasukat ovat Ihan Oikeat Prinsessavillasukat, ensimmäiset Keijukaiskorvalle neulomani sukat. Pohjiin laitoin liukuestetöhnää, katsotaan kuinka kauan pysyy.



6 kommenttia:

  1. Mieletön röyhellys <3 Hyvää ystävänpäivän iltaa.

    Olen eksynyt satulaaksoonne ja tykkään uusista ideoista päässäni, kiitos sinun!!Olen uusi lukija.. kaikki tähän mennessäni näkemäni on vakuuttanut!!

    Onko tää röyhelöunelma suikaloitu ja ommeltu resoriin tms. Kuvista päätellen tää on kohtuullisen kovasta tyllistä (ja päättelemättömiä kuten kaikki tyllit)
    Olisko sulla jotain vinkkiä toteutukseen.. Ommeltuani kuudet peruskuteet pojalle, mun mieleni huutais myös tällaista prinsessaunelmaa omalle prinsessalleni! :)

    -Auli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Auli! Olipas kivasti sanottu! :)Tervetuloa! Tyllihame on tehty mahdollismman yksinkertaisesti eli leveään vyötärökuminauhaan solmin suikaleet kiinni. Tylli on Eurokankaan kovaa tylliä ja pelkäsin ensin, että se kutittaisi tyttären jalkoja, mutta sukkahousujen läpi ei kuulemma edes tunnu.

      Poista
  2. Ihana keijuhame! Mä haluan samanlaisen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän teet tällaisen vaikka junamatkalla, kun leikkaat suikaleet mukaan valmiiksi! ;)

      Poista

Kiitokset kommentistasi! =)