sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kärpässienikämmekkäät

En ole ikinä ymmärtänyt mitä kämmekkäillä tehdään. Sormethan ihmisillä jäätyy eikä kämmenet. On kuulemma hirmu kätevät vaikka missä puuhissa, mutta itse en ole keksinyt missä moisia käyttäisin. Kunnes törmäsin Iinun ohjeeseen, ja ymmärsin, että näitä tehdään, kun kärsivällisyys ei riitä kokonaisten lapasten neulomiseen! Ohjeen kämmekkäät ovat valkoiset, mutta minä ja valkoinen olemme riidoissa keskenämme, joten valitsin pohjaväriksi ruskean:
Ja kädessä näitä pidetään sisätiloissa ihan vain sen takia, kun ovat niin ihanat! Kukkapojalle nämä antavat supervoimia, ja Peikkotyttö vetää nämä käteensä silloin, kun haluaa saada Kukkapojan kirkumaan kateudesta.

2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä hauskat! Itse neulon vain yksivärisiä. Tai siis ne muutamat parit, jotka olen saanut aikaan. Mutta olen miettinyt käyttötarkoitusta ja itse käytäisin autoillessa, koska villaiset sormikkaat luistaisi ratilla. Toiseksi koiraa ulkoiluttaessa sellaisella flexillä, mulla kului aina peukalo puhki. Sitten tietsikan näppistä on kätevämpi naputella paljailla sormilla, kun muuten meidän työpaikalla on joskus kädet jäässä:) Yksi tuttuni vei tekemäni kämmekkäät Australiaan asti, mutta en tiedä mihin tarkoitukseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en aja autoa ja koiralenkillä jäätyy sormet, jos ovat paljaina, mutta kylmillä ilmoilla kyllä meillä kotonakin taidetaan jatkossa istua koneella kämmekkäät tassuissa ;D

      Poista

Kiitokset kommentistasi! =)