tiistai 22. tammikuuta 2013

Lumikki tuli kotiin

Lumikki tuli tänään kotiin ja sai heti päällensä uudet vaatteet: Teddy-langasta neulotun villapaidan (Piipadoon ohjeella) sekä farkkumekon vanhojen farkkujen lahkeesta:Tämä nukke on virallisesti minun, mutta se riistettiin melko nopeasti käsistäni, koska se lähti Keijukaiskorvan Minsenssa Luususen kanssa tanssiaisiin... :)

Meillä on molemmat pienet mussukat sairastaneet viikkokaupalla vuorotellen ja yhtäaikaa, joten vietän päiväni sohvalla neulomassa nukeille villapaitoja samalla, kun kuumeiset pienet kädet pitävät huolen, etten karkaa puolta metriä kauemmaksi.

Sohvalta pääsen käymään lähinnä lääkärissä sekä lastenhuoneessa kokoamassa Legoja sormet verillä.... Mutta kuulemma ensi vuonna tähän aikaan lapsilla on jo ihan erilainen immuniteetti, lupailtiin päiväkodista! :D Onneksi on kamala, kylmä talvi enkä kaipaa ulos. Näillä näkymin pääsemme täältä pihalle kevään ensi säteiden kanssa samoihin aikoihin.

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle prinsessalle :) Kivat vaatteet. Olen itsekkin harkinnut tuon Lumikin tilaamista...Miltä Lumikin hiukset vaikuttavat -ovatko takkuuuntuvaa sorttia? Meillä Tähkiksen hiukset hyvässä kunnossa, Mulanin paljon karkeamman oloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Aiempaa kokemusta on ainoastaan Ruususen ja Meridan hiuksista ja niihin verrattuna tuntuvat helppohoitoisilta. Katsotaan uudestaan sitten, kun sen kanssa on muutama viikko nuhjattu... Poika kyllä totesi heti Lumikin nähtyään, että tukka on aivan takussa ja pestävä heti - hänestä kun nukkien hiustenpesu ja huuhteluaineseoksessa lilluttelu on parasta toimintaa. :)

   Poista
 2. Oikein söpö asu, värit just eikä melkein Lumikille sopivat! :)

  -piia

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)