tiistai 7. elokuuta 2012

Dinosaurushommilla jatketaan

Keijukaiskorva pääsi sovittamaan dinosaurus-hupparia. Kuvaaminen oli taas varsin haastavaa, kun  tyttö olisi halunnut lentää joka kuvassa. Lopulta ehdotin, että laittaisi kädet taskuun lämpimään, ettei joka kuvaan tulisi viuhtovia käsiä :).

Pienokaiset viettivät tänään neljä tuntia päiväkodissa ja olivat sitä mieltä, että jäävät jatkossa kotiin. :( Kukkapoika oli joutunut vaikeuksiin pihalla (omien sanojensa mukaan iso opettaja-pallero hyökkäsi hänen kimppuunsa ja hän vain yritti saada Palleron pois kimpustaan...) ja hänet oli komennettu sisätiloihin kun taas Keijukaiskorva oli suututtanut heitä nukuttavan tädin ihan vain "vähän kuorsaamalla ja aivastelemalla". Tyttäreni tuntien yhden tytön orkesteri on ollut melkoinen... Kukkapojalla oli omat keinonsa selviytyä pakollisesta makuuttamisesta, hän oli kuvitellut mielessään lentävänsä jo taivaalla kotia kohti :). No, toivon, että huomenna on parempi päivä!

2 kommenttia:

  1. Mahtava huppari! Tsemppiä uuteen arkeen :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana huppari :) Ja niin ne lapset on kekseliäitä kun ei ole mieluista puuhaa. Mutta eiköhän se siitä kun kaikki tottuvat uuteen arkeen :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)