keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Minne joutui kukkaset?

Meidän laatikostoon! Saimme Rakkaalta Ystävältä laatikoston, joka oli juuri sopivan kokoinen, mutta ihan BEIGE! Oma suunnitelmani oli päällystää jokainen laatikko erilaisella kankaalla, mutta Kukkapoika valitsi hillitymmin kaikkiin laatikoihin saman kuosin:
Tykkään ihan kamalasti! Meillä on tätä samaa kuosia sohva, keittiön verhot sekä aiemmin Peikkotytön verhot. Hänen hylättyään verhonsa "aivan järkyttävän hirveinä" pääsimme jatkokäyttämään ihanan kankaan :D.

Lastenhuoneeseen kaivattiin myös taulua seinälle. Meillä on muuten sukulaisten ja lasten kuvia seinät täynnä, mutta ajattelin rauhoittaa lasten huoneen ylimääräisiltä silmäpareilta. Kangas löytyi aikoinaan Huuto.Netistä, taustalevyn sahasin parhaat päivänsä nähneen vaatekaapin takavanerista ja väliin työnsin varastosta löytynyttä paksua tikkikangasta. Nitojalla koko satsi kiinni ja hieno tuli:Edessä oleva punainen talo on meidän talomme. Omenaapuu on myös omasta pihasta. Lasten mukaan myös lehmä on meidän lehmämme, mutta Orvokki-kissa näkyy karaneen naapuriin.

1 kommentti:

  1. Mussukkaiseni- lipastonne näyttää huikealta! :) Myös taulu on loistelias!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)