perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannusiloa, uusi perheenjäsen sekä tapahtumafiiliksiä

Kuvaajani (tunnetaan paremmin nimellä Iskä, sisarusten kesken jopa Faija)  riensi kesälaitumille, joten olen ollut onnettoman kännykkäkamerani, Pyöreäpäisen Pojan vähän paremman kännykkäkameran ja ystävieni varassa.

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikille oikein iloista Juhannusta! Iloa voi imeä Keijukaiskorvan riemusta, kun hän tepastelee paljain jaloin auringossa uudessa Momo-peikkopaidassaan :). Ystäväni kommenti, julkaistuani kuvan Facebookissa, sai kyyneliin: "Kirkasotsainen keijukainen aurinko silmissään, tuuli tukassaan, paljaat varpaat mullassa suuren puun juurella. Jotenkin Kaisa on helppo uskoa, että tässä on just sun tyttäresi..."

Saimme uuden perheenjäsenen viikko sitten tiistaina, Itse en ole ollut koskaan kissaihmisiä, ennemminkin olen pelännyt pörröisiä viirusilmiä, mutta tämä kummajainen on aivan omaa luokkaansa. Rotu Devon Rex, ikää reilu vuosi, luonne aran koiranpennun, ulkonäkö Klonkun.  Meet Riiviön Orvokki. tuttavallisemmin Pörrö (eli Pöddö tai Pöllö lapsesta riippuen):
Peikkolapset oli mukana Hyvinkään Yhden päivän Jutussa toukokuussa. Fiilis oli ihan mainio paikan pienuudesta huolimatta. Tavaroita oli melko mahdotonta saada mahtumaan pöytään ja käytävillä oli ilmeisen hankala kulkea, keksustan pankkiautomaatti oli rikki, mutta ihmiset olivat silti aurinkoisen hyväntuulisia ja kauppa kävi.
Peikkotyttö oli mukana auttelemassa eli ostamassa 10m metrilakua, tuliaisia itselleen ja lepäilemässä:
Maailma kylässä-festarit Kaisaniemessä olivat menestys niin sään, myynnin kuin fiiliksenkin puolesta. Jaoin teltan PAG:n Päivin kanssa, joten loistoseura oli taattua koko viikonlopuksi.   
Kuva: Päivi Garam      Kuva: Päivi GaramNäihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! =)