perjantai 21. lokakuuta 2011

Ankka-mekosta sekä Taitomaasta

Kylpyankka on meidän perheen, niin lasten kuin aikuistenkin, kestosuosikki. Voiko hauskempaa kaveria ollakaan?! Halusin kokeilla ankan aplikoimista sekä samalla muuttaa hiukan liivimekon mallia.Pääntie tuotti hiukan päänvaivaa, koska en ole moista ratkaisua aiemmin kokeillut. Jäänyt jostain mieleen kivana ideana, mutten ole aiemmin uskaltanut kokeilla. Tavalliseen resoripääntiehen verrattuna homma oli moninkertainen, mutta tykkään lopputuloksesta. Seuraavaksi kokeilen pystynkö tekemään samanlaisen ilman "ylimääräistä" resorinliparetta kaulalla.

Keijukaiskorva ei kuumeisena ollut yhteistyöhaluinen ja mekkokin on vielä liian iso, mutta jonkinmoinen sovituskuva saatiin otettua.Avasin tänään pienen Peikkolapset-kaupan Taitomaahan taitomaa.fi/shop/peikkolapset. Sieltä voi käydä katselemassa tilaustuotteita ;)
.,

5 kommenttia:

 1. Aivan valtavan suloinen ankka-mekko!! :) Näyttää hyvinkin retrolta. Paranemisia Momolle!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Minulla oli lapsena ihan samantapainen froteinen mekko, tosin ilman kuviota ja kikkailuja.. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin! :)
  Taitomaahan on hyvä vaihtoehto nettikaupaksi, miten se ei tullutkaan mieleen, kun viimeksi juteltiin! Olisi hauska kuulla, miten sen kanssa lähtee sujumaan.

  VastaaPoista
 3. On hieno ja oikein retron näköinen...meilläki8n kylpyankat on suosiossa ja just yks päivä kattelin et vois ankan aplikoida...

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista! :) Minäkin olin koko Taitomaan unohtanut, kun se on niin huonosti esillä...Mutta aina voi toivoa, että sinne joku eksyy! :D

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)