torstai 14. heinäkuuta 2011

Kerhoreppuja

Ostin jokin aika sitten Made-By-Raelta lisenssin valmistaa kerhoreppuja myyntiin hänen suunnittelemallaan kaavalla. Osa kerhorepuista valmistetaan uusista canvas-kankaista, mutta pääpaino tulee olemaan parhaalla kierrätysmateriaalilla ikinä: farkulla! Vetoketjut sekä reppua kiertävä heijastinnauha ovat uusia. Ensimmäisenä valmistui Kukkapojan toivomuksesta hänen suosikkihahmonsa tällä hetkellä: Iloinen Mustekala. Pahoittelen jälleen kuvien heikkoa laatua (ehkäpä Jenni-täti näkee tämän postauksen ja kiiruhtaa tänne kameran kanssa...)

Lahjatuvalla on ollut viimeaikoina ollut tohinaa, kun uusi myymäläapulaisemme on ottanut asiakkaat riemulla vastaan =)Välillä tosin ujostuttaa ja pelottaa ja silloin pitää äkkiä päästä maailman turvallisimman ihmisen syliin!

4 kommenttia:

  1. Ihana reppu, poika, koira ja tyttö! Jenni-täti on aina valmis tulemaan kameran kanssa, onhan tuossa "pientä epätarkkuutta" havaittavissa =D! Jenni-täti on vielä niin ahne että haluaa joku päivä oikeudet kaikkiin peikkolasten kuviin! Hah!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana myymäläapulainen! =)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)