tiistai 21. kesäkuuta 2011

Länsi-Vantaalla nähtyä

Pihallamme on viime viikkoina saattanut törmätä kummallisiin ilmiöihin. Puolivuotias Peppi-koira (tarhanimeltään Ramona) saapui pari viikkoa sitten lentokoneella Espanjasta Auringonkoirien kautta ja hurmasi koko kylän. Viileällä ilmalla Peppi pukeutuu samanlaiseen huppariin kuin Peikkotyttö.


Pakkasia varten on vaatekaapissa myös jotain tyttömäisempää:

Ohikulkijoiden huomion  ovat saattaneet herättää myös puskista kurkkivat peurat...
....sekä Muumit:Hyvällä ilmalla Muumit ovat lähteneet liikenteeseen niin mekoissa kuin lippalakeissakin. Keijukaiskorvalla kuvassa uusi mansikkahattu, joka pysyy paremmin päässä taakse ommellun framilon-nauhan avulla. Joten kaikki lähellä asuvat Peikkolapset-kesähatun omistajat, tuokaahan hattunne käymään, niin ompelen niihinkin taakse kumpparin mikäli tuuli riepottelee!


Loppuun vielä kuva Keijukaiskorvan 2-vuotiskakusta, Kukkapojan ehdotuksesta pizzan näköinen suklaakakku! Voiko nerokkaampaa lasta olla?
Ja kuten lukija jo huomasikin, kuvaajani karkasi kesälaitumille, joten olen ollut oman (typerän) kamerani, uuden (typreän) tietokoneen ja uuden (typerän) kuvienkäsittelyohjelman varassa, nyt tosin jo kuvaajan kanssa samalla kesämökillä, joten parempaa laatua on luvassa =). Ompelukone tosin täällä on poljettavaa mallia, joten paino taitaa tulevilla viikoilla olla neuleissa ;D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! =)