sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kaksi uutta ystävää

Olli Alligaattori käyttää ravinnokseen pääasiassa vedelmaleivoksia, donitseja ja muffinsseja, mutta viikonloppuisin hän herkuttelee härkäpapupizzalla. Olli Alligaattori on oikea bilehile! Siellä missä meno on parhaimmillaan, on myös Olli Alligaattori jammailemassa salsan tahtiin, puhumassa tyttöjen päät pyörryksiin.


Olli Alligaattori on ollut paperilla pitkään, mielessä vielä pidempään ja nyt vihdoin valmiina! Idea Olli Alligaattorista lähti veljeni rakkaasta pehmolelusta, jolle nimi alunperin kuului. Olli näyttää huolestuttavan paljon dinosaurukselta, mutta on silti ehta alligaattori!

Kukkapoika on haaveillut pitkään Olli Alligaattori-paidasta, mutta koska paitakangas on vasta matkalla, sai poikanen tänään pipon. Pipon kaava piti tähän hassusti pidentää, että sain kuvan mahtumaan, mutta piposta tulikin hauskan näköinen:Olen pitkään haaveillut peitetikkikoneesta ja nyt tuli niin hyvä yksilö Huuto.Netissä vastaan, että kävin tänään hakemassa sen saman tien kotiin. Tässä uusi paras ystäväni, Elna 434:


Sen verran olen jo ehtinyt testailemaan, että olen täysin myyty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! =)