maanantai 17. marraskuuta 2014

Jotain uutta ja jotain vanhaa etsimässä

Peikkolapset on lopettanut yritystoimintansa kannattamattomana neljän vuoden ja yhden kuukauden kitkuttelun jälkeen. 

Olen surullinen, mutta helpottunut. Nyt kun yritystoiminta on kokonaan haudattu olen ilokseni löytänyt ompelun ilon uudelleen. Liian usein viimeisten kuukausien aikana olen innostunut valtavasti jostain, mutta todennut sitten, ettei se ole kannattavaa ja hylännyt ideani. Nyt ei enää tarvitse! Voin tehdä tasan sitä mitä itse haluan enkä enää ikinä halua ajatella rahaa yhdistettynä ompeluun! Se vei työstäni kaiken ilon. Suoritin yrittäjän ammattitutkinnon vuosi sitten, ja sen aikana lopullisesti ymmärsin miten paljon vihaan kaupallista ajattelua.

Kun sain vihdoinkin loppuunmyynnin saatettua kunnialla loppuun, olen pystynyt taas ompelemaan ilman kiirettä kuristavaa tunnetta kurkussa. Tämähän on aika ihanaa!

Poika rakastaa ilveksiä. 2-laatuinen joustofrotee Iloisesta Kettuliinista, housujen taskukaava Ompelen lapselleni-kirjasta (Eva Näslund-Barbo Hansing, 1972):
2 kommenttia:

 1. Ah, miten ihanan vapauttava oivallus!! Onnea ja iloa uusiin seikkailuihin! <3

  VastaaPoista
 2. It is very important to have good thoughts in mind to write a beautiful post, and your mind seems very clear, only then you have written such a beautiful post, this post is worthy of praise, the praise of this post will be less. Gurugram Girl Number
  Online Girl Number Dehradun
  Gurgaon girl number
  housewife Gurgaon
  premium health
  Health Tips
  Rice Cake
  India Rice Cake

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! =)